Vill ha från hööks

För er som inte vet så är det 10% rabatt på hela hööks sortimentet så jag tycker ni ska passa på!

En vinröd outfit:


En vinröd outfit är något jag saknar faktiskt! Vinrött är ju supersnyggt! Faktiskt en av mina favoritfärger på hästar, vinrött passar ju till dem flesta faktiskt!
(Vilket schabrak tyckte ni var snyggast?)

Rykt set.

(Detta är inget set utan dem bara visar att man kan ha borstar i väskan)
Skulle vilja ha ett bra ryktset, dock har jag inte hittat något snyggt och bra, så jag får antagligen köpa rykt saker löst. Men jag skulle vilja ha en ryktlåda som man kan låsa och sedan bra borstar som inte kostar en förmögenhet.

Väst:

Skulle vara skönt att ha en väst att ha när man rider, så man slipper frysa om magen, vilket jag kan göra ganska lätt när jag rider av någon anledning :/. Fast det är ju inte bara när jag rider utan när jag är ute också.

Marinblått schabrak


Vilket av dem schabraket som ni ser på första bilden tycker ni är snyggast?
Vet ni någonstans där man kan köpa bra ryktborstar?
Vilken väst tycker ni är snyggast av dem från hööks?
Vilket schabrak av dem marinblåa tycker ni jag ska köpa?

Svara gärna på någon eller alla dem här frågorna som jag har ställt er! Kommentera detta inlägg och säg vad ni tycker! :D

/Jessica

Surfplatta

Hejhej allihopa, ursäkta mig nu om det blir lite stavfel nu när jag skriver men det är så att jag håller på och skriver från min pappas "surfplatta" det är som en ipad fast den är från Samsung och är awesome! ursäkta mig ifall det här inlägget blir kort och ointressant men jag vet inte exakt hur den här funkar så jag är ganska seg på att skriva på den här för jag är ganska ny på sånt här.
Imorgon är det ridning igen, hoppas verkligen att jag får Sunny, av någon anledning känns det som jag blir sämmre när jag har ridit andra hästar efter jag har ridit Sunny.
Kanske är det bara så att jag har blivit så van att rida Sunny kanske? Av någon anledning så känner jag mig mer säkrare på Sunny än andra. Kanske beror på att hon känner sig säker med mig och jag känner mig säker med henne? Jag kommer iaf skiva imorgon vem jag fick och hur det gick på lektionen. förhoppningsvist kan jag kanske blogga lite innan jag rider då jag vet vem jag ska ha om jag får tag i internet i stallet. Dock blir det så att jag kommer blogga via mobil i så fall.
Kan ju skriva en liten "sammanfattning" om vad som kommer hända imorgon. Skola 8.00-15.00 dock måste jag gå tidigare sista lektionen för att hinna med bussen. När skolan är slut ska jag möta Hanna Hjelt vid bussen och sedan åker vi till stallet tillsammans. När vi kommer till stallet kommer vi förmodligen börja med att byta om till ridkläder och sedan vara i skåpstugan och snacka och därefter gå ner till stallet. Sedan kommer klockan säkert vara så mycket så att det är dax för upprop och då får vi våra ponnysar. Om inte min häst går lektionen innan hinner jag förhoppningvist blogga lite innan och berätta vem jag fick. Efter lektionen kommer jag äta lite i cafeterian innan min mamma kommer och hämtar mig från stallet och därefter kommer jag åka direkt hem och förmodligen sova.
Inte mycket mer än så kommer nog min dag se ut!
Hoppas jag är lite piggare imorgon på att gå upp eftersom jag börjar redan klockan 8.00. Vi får se om jag hinner bloggs imorgonbitti, annars kommer jag blogga på eftermiddagen så bloggen blir uppdaterad imorgon. Men att den blir uppdaterad är jag 100% på! Nu ska jag kolla igenom min mail och se om det är något jag måste plugga lite mer på så jag inte kommer efter i skolan, för det är inte roligt kan jag ju säga! Det har jag vart för många gåner för att komma efter igen. Vi hörs sen!
/Jessica

Tachino

Idag fick jag Tachino! Eller tja, Tjavs som det flesta kallar honom.
Vi hade hoppning idag och Tachino är en ganska allert ponny så det är verkligen fart på honom. Så farten var det inga problem med som sagt. Dock kändes det som jag skulle trilla av ca tre gånger! Och en gång hållde jag på att åka in i hinderstödet för att han vägrade. Känner verkligen att det skulle gå så grymt mycket bättre om jag red Sunny, men hon är "typ" sjuk så.. det går inte. Jag tror hon kommer gå imorgon men är inte säker. Tror hon iaf kan gå en 45 minuters lektion. Vi hade ju också hoppning idag så det kanske var en utav anledningarna varför hon inte gick med isåfall, men jag hoppas hon blir bättre så snart som möjligt! ♥

(Fotograf: http://ponnyryttarnaas.blogg.se)


/Jessica

Stallet nu !

Hörs sen då!♥

Anledningen varför jag inte har bloggat.

Jag har inte bloggat på ganska länge för att jag känner mig så stressad och jag mår illa på grund av massa saker, vi har 3 prov denna vecka, alla i engelska. Sen har jag exakt 10 läxor som ska in senast på fredag, vet ni hur många jag har gjort? Jo en halv..
Och så har jag konserter hit och dit, och lite prov nästa vecka, tror jag har matteprov, NO hemprov, SO prov. Så ni kanske förstår hur stressad jag är? Och mitt självförtroende är på botten just nu men alla verkar inte förstå det, vill säga tack till er som gjort mitt liv så sjukt mycket bättre.. Ni vet vilka ni är ♥ Er som jag faktiskt kan prata ut med och som faktiskt förstår och stöttar mig. Ni har fått så mycket respekt av mig ♥
Nu måste jag göra 3 o en halv labbrapporter och 6 matteläxor och en krönika..
Usch, mår dåligt av att tänka på det ...
My soulmate ♥

Alladin!

Red till min väldigt stora förvåning Alladin i måndags, minsta ponnyn vi har i stallet! (bponny)
Blev faktiskt jätteglad och tänkte ta det här som en "blajj"lektion eftersom jag ändå inte kan tävla bponny så aah..
Men det var inte heller meningen att jag skulle ha honom men det blev så iaf :)
Men det gick jättebra haha, faktiskt helt sjukt.
Kände att han verkligen ville arbeta, ibland tappade jag bort bakbenen men det var bara att trycka på lite så kom dom med!
Jättehärlig sötponny :')
Ska rida han idag också (:
foto; bästavään Sarah ♥

Olika färger


Brun är alltid snygg!
Bruna hästar är väl igentligen den vanligaste färgen (?)
Men bruna hästar och vita strumper är jätte snyggt!


(lånad bild av http://braveheart.blogg.se)
Min absoluta favorit färg, på den här bilden ser ni Brave Heart (Ägare: Jessica Eriksson) Jag tycker Brave Heart är sjuk fin faktiskt älskar färgen på honom! Det finns ju lite olika Isabellfärgade hästar men den här färgen är jätte fin!


Inte min favorit färg men skimmlar är faktiskt väldigt fina, speciellt om dem är helt vita! Vita hästar är jätte fina men dock inte min favoritfärg på hästar ;)


(Bild lånad av http://eadressyr.blogg.se)
Fux, ja vad ska man säga den? Jag tycker färgen är ganska snygg faktiskt dock kan man inte matcha den i så mycket olika schabrak och färger tyvärr, men vitt och marinblått är snyggast på fuxar faktiskt.
Som sagt är inte det min favorit färg men färgen är det inge fel på!


(Lånad bild av http://hannahjelts.blogg.se)
Denna färg är också väldigt fin tycker jag. Den färgen är nästan som isabell färgade, den ända skillnaden är att Bork färgade som det heter har svart/brun man vilket även också är väldigt snyggt! Ni kanske även kan se att det är ju Sunny på bilden! ♥


Mörkbruna/svarta hästar kan vara väldigt snyggt! Man kan matcha till nästan alla färger! dock tycker jag att man alltid ska ha svart läder till svarta hästar då jag tycker det är snyggt till svarta hästar ^^

Är det någon färg jag har glömt?
/Jessica

Haha sååååååå... min humor!



/Jessica

HV Polo Lindor

Dem här lindorna tyckte jag var sjukt fina faktiskt! Jag gillar märket på dem precis innan karborren, vilket gör så att dem blir lika unika! Jag tycker att det är snyggt med lindor som har en liten eller stor symbol innan karborr fästet faktiskt! Det är många som tycker det är fult, men jag tycker det är jätte fint!

HV Polo har flera snygga lindor, dem lindorna som är dem senaste som dem har tycker jag faktiskt är en av dem snyggaste! Deras senaste som kom nu i höst tycker jag är jätte fina! Dock har jag bara sett dem i svart, men svart är faktiskt fint på vissa hästar! Svart tycker jag passar nästan alla hästar utom mörkbrun/svart och svarta häst. Dem turkosa var ju en jätte fin färg! Jag älskar ju utstickande färger!
Sen har dem ju massa andra snygga som dem här:


Här är dem senaste:


/Jessica


Söker paddar.....

Jag söker 4 stycken paddar som är bra! Helst ej från hööks då jag tycker dem är dåliga. Men jag söker ett par paddar som är helst från Mia's alltså Mia's paddar då jag har hört att många har hissat dem,  vet du några paddar som du tycker är bra som du vet vart man kan köpa dem/någon som säljer dem?
Skriv en kommentar i detta inlägg eller något annat inlägg!

/Jessica

Hon är så fin lilltjejen ♥



Tack Moa för bilden!
(Om ni vill komma till hennes blogg så ser ni länkarna till vänster)


/Jessica

Awesome

har du...
( ) kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) sprayat hårspray i ögat?
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?
( ) gått in i en stolpe?
( ) fått tuggummi i håret?
( ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) snubblat över en dammsugare mer än 5 gånger
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
( ) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
( ) slagit dig på fingret med en hammare?
(x) råkat trycka på stänga-knappen på datorn?
(x) snubblat på en fotboll?
( ) gett kattmat till din hund eller tvärtom?
( ) fått IG på fler än fem prov i rad?
( ) sprungit på ett litet barn?
( ) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) frågat var din mobil är när du håller den i handen?
(x) gått in i fel klassrum medan en annan klass har lektion där?
5-9 - du är rena geniet (x)
10-14 - du kunde ju vart smartare ()
15-17 - du behöver gå ett extra år i skolan ()
18-21 - SÖK HJÄLP FÖR FAN! ()
Kommentar: Jag är inte rena geniet, jag är bara helt enkelt awesome!

/Jessica

När du saknar mig, kom ihåg. Det var inte jag som gick min väg, det var du som lät mig gå.


Bilden har ingenting med rubriken att göra.

/Jessica

Snö!

Åh vad jag längtar tills det blir snö! Det är så himla mörkt nu!
Ja, det är klart att det kommer bli kallare, men hellre det än att man inte ser ett skit i mörkret?
Jag funderar på om man ska börja sätta på sig dunjackan snart, för förhoppningsvist kommer snön snart! Hoppas verkligen det. Det är ju inte många dagar kvar till jul, och det MÅSTE vara snö på jul!

Kolla själva, hur mycke ljusare det kommer bli om det kommer lite snö på marken! Nej men ärligt, det blir mycket ljusare om det lägger sig en vit snö på marken!

/Jessica

Feber, eller något.

Igentligen skulle jag i väg och fota Nadja och Bambi, men så blev det inte... Innan gympan kände jag mig svimfärdig och mådde illa + ont i huvudet innan jag gick till gympan så gick jag förbi Ica för att köpa något att äta, för att se om det skulle bli bättre. Sedan fick jag en boll i huvudet på gympan när vi körde en lek (det var inte meningen att jag skulle få bollen i huvudet såklart) då blev jag helt varm i hela kroppen vilket inte kändes speciellt bra... När jag vilade ett tag på sidan blev jag mer "kallare" men jag hade fortfarande yshel (eller hur det stavas) huvudvärk och illamående.
Efter gympan var skol dagen slut, och det kändes som att jag inte kunde gå hem, som att jag bara ville sätta mig ner och typ dö. observera typ. Jag stannade efter ca 3 minuters "promenad" för att se om jag skulle bli bättre, dock blev jag inte det. Men jag kollade på mobilen om det skulle komma en buss snart för busshållplatsen låg ändå bara några meter ifrån mig. Den skulle gå om 4 minuter så jag gick mot busshållsplatsen och väntade där.
När jag gick på bussen, och jag bara skulle åka en station, så glömmer jag att gå av bussen! ÅHHHH. Såklart var jag på den bussen som åker som längst efter den stationen som jag ska igentligen gå av på. Så då får jag gå hem lite längre än vad jag igentligen orkade..... Jag tog ju bussen för att jag skulle få slippa gå så långt... Det var ju ganska onödigt i så fall att åka bussen eftersom jag ändå fick gå lika långt hem sen från den busshållsplatsen "suck"

Nu ska jag kolla om jag verkligen har feber, men det känns ärligt talat som dig, mår inte bra direkt iaf. Känns som jag bara kan lägga mig på soffan och dö. Men jag får inte somna heller för då kommer jag bli väckt vid middagstid, och sedan kommer jag ALDRIG kunna sova igen. Eller det är ju klart att ag kommer kunna somna någon gång men det kommer bli väldigt sent...

Uppdaterar senare om jag orkar...

/Jessica

Underbart

üüüüüImorgon ska jag städa mitt rum och sedan ska jag vila lite, och sedan ska jag plugga och därefter såklart äta mat och vila! Skönt! Vill verkligen få mitt rum rent, även fast det inte är jätte smutsigt, men  det blir bara så att det blir så himla stökigt i mitt rum för jag inte har någon ordning i mina lådor så imorgon ska jag fixa min garderob där jag har kläder! Igår kväll fixade jag i mitt "stallskåp" jag har mina schabrak och lindor där, kan fota hur det blev imorgon! Men jag kan köra en före och efter bild imorgon så får ni se! :D
Eller kanske är det ointressant?
På Onsdag är det hoppning! Gud vad roligt det ska bli, mamma ska även ringa imorgon och prata med Chrille om ridgrupp! Om jag kan få byta pga att jag inte hinner till stallet! Eller jo, det gör jag ju, men det är väldigt stressigt och jag måste gå från skolan lite tidigare än vad jag igentligen får vilket gör så att jag får ogiltig frånvaro! Och så kan det ju inte vara när det är nationella proven!
Hoppas jag får Sunny såklart, men skulle även vara kul att få någon annan, men Sunny är ju självklart bäst! Jag undrar verkligen vem jag får! Jag brukar ju få Sunny på Onsdagar för det mesta, men det har hänt att jag har fått andra. Exempel förra veckan fick jag Alladin! Haha, tänk om jag kommer få hoppa med Alladin! Haha, det blir spännande ;)


üüüüüüüber fin!

/Jessica

Skype!

Nu ska jag snacka på skype och fixa lite i mitt rum samtidigt, kanske bloggar sen! (:

Vecka 48

Måndag - Skola 9-16(?) Det brukar vara lite olika tid som jag slutar, eftersom sista lektionen är gympa så ibland slutar vi tidigare än 16, men oftast slutar vi senast 15.30 Efter skolan ska jag förhoppningsvist träffa Hanna Hjelt och då ska vi åka till Hööks och kolla lite där, kanske köper något, men är inte säker, Men vi får se vad jag får med mig om jag får med mig något.

Tisdag - Skola 9-16(?) Här är det även osäkert när jag slutar men senast 16 (;. Om jag inte träffat Hanna Hjelt dagen innan kommer jag nog träffa henne den här dagen, men om jag inte träffar Hanna Hjelt den här dagen kommer jag nog vara hemma och städa lite i mitt rum, skulle vilja fixa lite bland mina grejer har sån jäkla oårdning i mitt rum! I stallet vill jag ha allt i ordning men hemma är det bara kaos haha ^^

Onsdag - Skola 9-15 Därefter åker jag direkt till stallet och då är det hoppning som gäller! Jag undrar verkligen vem jag får. Jag hoppas ju såklart på Sunny, men det skulle faktiskt vara kul att hoppa någon annan men Sunny är ju såklart bästa hopphästen ändå!

Torsdag - Skola 9-15 Därefter åker jag även till stallet direkt efter. Då är det Dressyrpass på schemat! Tror det kommer bli riktigt kul! Då ska jag ta med mig mitt spö också, och inviga den ^^ Jag älskar mitt nya dressyrspö tycker det är riktigt snyggt! Kan visa en bild på den sen hihi ^^.

Fredag - Skola 9-15 Sedan ska jag direkt hem och vila, kommer säkert vara slut efter en lång vecka, Fredagsmys gäller! (om jag inte planerar något annat med någon)

Lördag - Funderar på att åka till stallet och städa i skåpet, skulle behövas fixa så det är lättare att se vart grejerna ligger funderar på att göra så att Hanna har sina grejer i några fack och jag har mina grejer i några fack, då slipper man hålla på att fråga varandra vems grejer det är osv.

Söndag - Kommer nog åka till stallet här med och kolla när mamma rider och därefter kommer vi nog storhandla till veckan som vi har börjat göra, sedan ska man hem och vila efter nästa vecka!

Nu vet ni! (:

/Jessica

Bloggar jag läser dagligen

http://tlop.se - Tycker deras blogg är super, jätte bra uppdatering på deras blogg och även jätte fina hästar!

http://dressyrmupparna.se - Dock har dem blivit suuuuper dåliga :/, eller inte dåliga men de är låga med uppdateringen, förrut älskade jag verkligen den bloggen och kollade flera gånger om dagen, nu kollar jag bara på kvällen, det är roligt att läsa om Claudia och Cupido, men det är inte så mycket om deras hästar just nu. Förhoppningvist blir dem bättre.

http://carlssonpataket.se - Jag tycker hennes ponny Cabi är jätte fin faktiskt! Riktigt cool färg! Hennes blogg är även suverän! Älskar hennes Design och allt! Även hennes smak på utrustning älskar jag! Hennes blogg är en blogg man bör läsa!

http://johannagrant.se - Vad kan man säga mer än att hennes hästar är otroligt fina! Hennes förra häst Chaboukie var otroligt fin! Man skulle ju kunna göra väldigt mycket för att få tillbaka en sådan fin ponny! Jag tror Chaboukie är en av dem finaste Skäckarna jag har sett! Och ärligt talat, jag ÄLSKAR skäckar tycker dem är sååå himla fina! Vissa skäckar är ju bara för fina!

/Jessica ♥

Idag

Idag så åkte jag in till stan med Erika och Julia.
Vi gjorde inget spec, åt på donken, sen gick vi till Gina där alla köpte ett läppglans var (jag köpte två hehe) och så gick vi till Gallerian och in på Hollister, där jag köpte en blus.
Sen drack vi vanilla latte på espresso house och sen till häst o hund huset :)
Sen drog vi hem och jag hade ingen jacka när jag skulle dra hem från erika haha så det var ganska kallt ;)
Godnatt ♥

Min absoluta önskelista till julen

Svart Charles Owen Wellington (John Whitaker hjälm = med John Whitaker autograf)


Röd John Whitaker hjälm väska


Röd John Whitaker stövelväska
Röd stövelväska från John Whitaker

Bidrag till ett par Mountain Horse ridstövlar

HV Polo Uggs

En outfit (helst från Eskadron's vinter kollektion orange! :D, även helst schabraket med smårutor.)


Det är nog allt, kanske bygger på listan lite mer i detta inlägg!

/Jessica

Vad kan detta vara Hanna?

?

Globen♥

Jaja, skrev aslångt med bilder osv, och självklart får cp blogg.se ryck och tar bort allt o vettefan. fu.
Skriver kortfattat...
Köpte inte så mycket för att jag köpte upp allt i fredags, men tre saker köpte jag, en till mig (misty), en till miso och en sak till erika!
Fint pannband till Mistan till tävlingar tsm med vita schabraket, mumma!

Fick även tre par rosa KL-strumpor av Erika! Tackar :) Och hon fick en donut till håret av mig.
Och till Misan då, kattmat :D Har ingen bild så får bli en söt bild på plutten her self :) <3
Sen vann jag knäckebröd och en dvd, för att jag är så "stark" :')
Nu tänkte jag skriva en krönika, dricka te och chilla, sen kanske jag drar ut med några eller kollar på film eller nåt, men är inte så taggad på det så får se (:
/Hanna♥

Veckans blogg

Kommentera detta inlägget och du kommer vara med om att bli veckans blogg här på våran blogg! Lycka till!

Äntligen anmält mig!

Nu har jag äntligen anmält mig till Sjöstjärnans Ridläger! Jag är verkligen jätte peppad och jag tror faktiskt det kommer bli skit roligt! Jag hoppas det kommer vara någon jag känner som kommer anmäla sig till Sjöis. Jag vet att Hanna Hjelt kommer att anmäla sig idag, vilket är roligt! Jag tror det kommer bli jätte bra!
Jag kommer helt klart ha med mig min lila outfit till sjöis och ha den där! Kommer även ha andra outfits där! Jag har ju ganska många lindor i olika färger men inga schabrak? Totallt har jag 2 outfits men typ 7 par lindor? (alltså fyra stycken per par)
Haha, dax att köpa lite schabarak kanske?

Det är lite synd att jag inte ska till Grällsta igen... Då får jag inte träffa Dublin igen... Men jag kommer förhoppningsvist träffa honom någon dag igen såklart! Förhoppningsvist blir det snart! ♥

/Jessica

:@



/En arg Jessica

Annexet shopping

Nu tänkte jag visa vad jag köpte igår på annexet, är riktigt nöjd med mina köp! Dock har jag ju ingen laddare till min kamera så jag har letat upp bilder från google!
BR Schabrak Prune PurpleBR Fleecelindor Prune Purple
En lila outfit från BR, dock är den mycket snyggare i verkligheten! "Bilden gör inte dens rättvisa."
500 kronor fick jag för hela outfiten! (300 kronor för schabraket och 200 för lindorna!)


Hårnät med rosett till dressyrtävling. Tror jag köpte den för 40 kronor...(?)


Ridbyxor från Mountain Horse köpte dem för 999 kronor + 10% rabatt! Alltså 899 kronor!


Silikon snoddar (exakt dem här) köpte även dem i rosa haha var bara tvungen ^^ Ska testa och se om det blir gulligt på Sunny kanske? ^^ (25 kronor styck)


Stövelstrumpor! (köpte färgerna: Rosa, Lime och Ljusblå. Tre stycken för 180)



Hö påse! Värdels snyggaste hö påse eller vad? Dem var skit stora i verkligheten faktiskt, men jag köpte den både för den var snygg och det är bra att ha tävlinggrejer i och även för att jag hade så himla många påsar att hålla reda på ^^ (69 kronor)

+ Ett spö från börjes. (45 kronor)

/Jessica

Skriver ikväll

Skriver ikväll vad jag shoppade igår, dagens ridpass och sånt.
Jag ska äta mat, boka en sak och sedan ska jag baka med mamma! Men under bakningen kommer jag förhoppningvist uppdatera!
Men nu ska jag äta! Har så jäkla ont i magen....... :(

/Jessica

Åker snart!

Snart åker jag iväg till Stockholm International Horse Show! Skulle igentligen åkt runt 8 hemmifrån, men försov mig lite haha, vilket min mamma också gjorde ^^. Men vi kommer iaf åka härifrån typ runt nio, halv tio.... Men det är en timma från vad jag hade förväntat, men vad gör det liksom? Jag ska kolla på hoppningen som är på kvällen klockan 19? tror jag att det var, så då kommer jag kunna vara i annexet i 10 timmar! wow, jag har tid på mig och man säger så ;) Dock vet jag inte om mamma orkar gå runt där med mig och kolla runt så länge menmen (:

En bild på mig och Pandora, på en lektion för lääääängesedan. Jag måste verkligen ha fler nya bilder på mig och Sunny ♥.
Btw, gud vad liten jag ser ut på Pandora :o


Godnatt♥

Kanske dax att sova nu?
Ska upp om ca 7 timmar, måste göra min drog - platta håret!
Sen åker pappa och jag typ halv 8, vet inte om jag kommer hinna äta frukost, så får väl tvinga mä mig Julia och Erika in nånstans och dricka latte♥
Hörs imorgon då kanske! ♥
Färgat håret btw.. ♥
f12 varning :(

Vilken färg?

Vilken färg tycker ni Sunny passar bäst i? Jag funderar på att köpa någon snygg outfit eller något imorgon, men jag undrar vilken färg ni tycker Sunny skulle passa bäst i! Helst en utstickande färg! ;)


/Jessica

Önskelista

Är töntig så har redan bestämt vad jag önskar mig till jul (a) Inte önskat några hästsaker!
Iphone 4 vit!


En asbra plattång


Och pengar såklart! ♥

Trevlans :)♥

DJ Sunny Girl

Kolla vilken fin bild Moa gjorde till mig nyss!

Älskar bilden! Dock tycker jag att inte jag var så speciellt snygg x)

/Jessica

Juste hihi!

Jag är awesome(:
Om ni har läst nån tidning, nån hästtidningen man köper typ Equipage kanske, då har ni nog läst att på globen på horse show så har dom ställt ut gula små minihästar på några ställen och om man hittar en eller flera såna så ska man registrera dom och kan vinna hästupplevelser. Iaf, hittade ingen typ på aslänge. Sen gick jag och Sarah ut från annexet, o ja bah kollar där man köper läsk och sånt utanför arenan, så ser jag han i kassan ställa fram en såndär liten häst, jag typ springer och bah: får jag ta den här?!?!?!
Han bah: Ja, det finns fler i stora entren :)
Jag blev typ asglad :D
Så jag hittade en såndär miniheezt, så ska registrera den typ snart :)
Men förlåt för halvflummigt inlägg :)
en sån, fast en gul-blå

/Hanna

Jag är så kär♥

Jag började gråta när jag kollade JulLotta på tv4play.. När Ulrik var på scen
Haha berättade alla mina känslor om honom igår till Sarah.. Hehe, han har verkligen ALLT jag vill en kille ska ha, verkligen ALLT. Jag är kär..
Snälla bli min, Ulrik Munther♥

Några timmar kvar!

Wiiiiiiiih! Det är ju bara några timmar kvar tills det är stockholm international horse show! Fatta vad glad jag är! :D ♥ Jag hoppas verkligen jag hittar något snyggt, jag vill ju ha nya ridbyxor i en färg som man kan matcha till det mesta... typ bruna, svarta eller marinblåa? Dock är jag ganska kort och så, så det kommer säkert inte finnas några ridbyxor i min storlek... jag har storlek 150! Haha, jag vet ganska litet, men det är bara för att jag har så korta ben, jag är faktiskt bara 1.54 meter lång och är 15 år............. AHAHAHHAHA, asså jag skrattar åt mig själv för att jag är så kort thihi.
Jag vill ha ett par John Whitaker ridbyxor, men om det inte finns i min storlek kommer jag köpa ett par Mountain Horse "Jeanie" ridbyxor, för dem vet jag iaf att dem finns i min storlek.

Nu ska jag dricka läääääääsk (:

/Jessica ♥

Stockholm International Horse Show

Hejsan!
Kom nyss hem ifrån Horse Show med Mamma, Sarah och Lena!
Vi hade ju VIP biljetter, så vi fick en loge med egen toa, bord och stolar, och typ en "balkong"!
Skönt var det.. Så slapp man ha jacka och sånt med sig när man gick i annexet..
Fast jag och Sarah kolla bara på typ prisutdelningen och lite Kyra.. Var ganska tråkigt så man orkade inte ;)
Vi gick runt i annexet ganska mycket och detta köpte jag,
• Strasspannband silver
• Rosa Magic Brush
• Schabrak
• Sporrar
• Sporremmar
• KL-strumpor
• 66-north vantar
Ska köpa paddar och lindor och lite krimskrams imorgon :)
Måste ha paddar iaf, Mia´s blir det nog!
Ska kanske sova hos Erika ikväll, så får se hur uppdateringen blir♥
/Hanna♥

Dagen

Idag skulle jag igentligen vart med Hanna (Hjelt), men tyvärr så var hon sjuk idag, så istället för att vara med henne, kommer jag åka och möta Moa istället, vi ska vara datanördar och kolla på Idol eller något sånt (x.
Sedan kommer mamma och hämtar mig hemifrån henne vilken är sköööönt, då slipper man åka buss i en halvtimma hem igen (x
Najsibajsi, nej men just nu har jag raaast, men snart ska lektionen börja.... Eller tja, "lektion" vi ska kolla på typ en film....
Innan jag åker till Moa kommer jag gå hem och hämta byxor, laddare, pengar? och sånt.
Wellwell, vi hörs senare när jag är framme där, för då kommer jag självklart uppdatera!

/Jessica ♥

Vilken tycker ni är snyggast?

De tvådelade pannbandet, eller de tredelade pannbandet? Vilken föredrar du?



/Jessica ♥

Don't you let me go.....




Knubbis nummer 1.


Men en söt knubbis är hon ♥
Foto: Josefin Lundkvist

1 månad...

... kvar tills det är julafton! Jag älskar julafton, vem gör inte? God mat, sällskap och presenter!
Ja, jag har ju gjort en önskelista som ni kan nog se lite längre ner här på bloggen.

Vad önskar ni er i år från "tomten"?

Bra att ha till ridläger..

Jag kommer förhoppningsvis åka till Sjöis, om det finns platser kvar när jag anmäler mig. Jag ska faktiskt anmäla mig i helgen..
Men förra året då jag åkte till Grällsta hade jag inte så mycke packning för min utrustning, jag hade bara en "resväska" med mig, och hjälmen och stövlarna löst. Så jag funderar faktiskt på att köpa en stövelväska, vilket kanske är bra att ha i stallet också?
Erika hade med sig en idag som verkade väldigt bra faktiskt! Ganska snygg var den också ^^
Men jag kommer nog köpa en i så fall på Stockholm International Horse Show. Vilken vet jag inte, men här är några som jag skulle kunna tänka mig:
Röd stövelväska från John WhitakerStövelväska från Equiline
STÖVELVÄSKA ESPRESSO HV POLOSTÖVELVÄSKA ALL OVER HV POLO
Vilken tycker ni är snyggast?

Själv tycker jag den sista från HV Polo (:

/Jessica

Åker till stallet

Tänkte att jag skulle åka till stallet nu, eller ja iaf strax.. Min buss går 13.57, så det är ju ganska snart.
Idag har jag vart på Gymnasiemässan, hittade inte speciellt mycke intressant.. Kollade på lite häst gymnasium, men helt ärligt talat känns Djurgymnasiet bäst som jag har kollat och funderat på i över ett år.
Jag tror Djurgymnasiet iaf blir mitt första handsval, sedan funderar jag på REAL gymnasiet...
Jag har ingen anning om det är bra eller inte, kanske någon av er som vet om det är bra eller inte? Kommentera gärna i så fall!

Djurgymnasiet Logo


/Jessica

Ridlektion x2

Idag fick jag rida två gånger! Jag fick rida istället för Sofia på ena lektionen, Tack så mycket!
På båda lektionerna hade vi cavaletti, men jag kan börja med en i taget.
Första lektionen fick jag Alladin! Den minsta lilla ponnyn i stallet, det gick faktiskt bra, jag har ju bara ridit honom max 4 gånger? Men det gick faktiskt bättre än förväntat.
Den andra lektionen hade jag Sunny! Det gick faktiskt väldigt bra, dock var hon väldigt slö i skritten men i traven var det fart på henne! Haha, hon verkade även tycka det var väldigt roligt att galoppera också! Dock galopperade vi inte speciellt mycket, utan vi hållde oss mest utav att trava mycket på lektionen.

Det är faktiskt ganska bra att få testa olika ponnysar. Jag kände verkligen skillnad när jag bytte ponny. Även fast Alladin och Sunny är nästan lika höga och lika, så var det faktiskt skillnad på dem!


Long time ago ♥

/Jessica

Skit ont...

Har sjukt ont i magen, så jag kommer inte vara jätte pepp i skolan eller i stallet antagligen kul-:(
Vad ska man göra liksom, vaknade igår kväll ca 3 gånger.... var till och med tvugen att ta en alvedon för att jag skulle kunna somna om igen...
kommer även ta med mig alvedon ifall att liksom..
Hoppas jag inte har lika ont efter skolan, annars dör jag..... kanske till och med får missa en lektion för jag har så ont..? Det känns ju inte direkt värt det, om jag ska hålla på att ha ont liksom..

Tips!


Dem här påsarna från ikea, om ni inte ser det så är dem mycket mindre än dem vanliga ikea påsarna! Dem är jätte bra faktiskt! Jag har två sånna i mitt skåp. Jag har lindor i dem och jag får plats med 3 par lindor i dem, dem är faktiskt jätte bra!
Dem kostar endast 5 kronor styck!

/Jessica


Så överdrivet snyggt

Åhåhåhåhåhåh, fick panik när jag såg det, VILL HA!
Creme eller blå.. Åh... I want!

Mitt öga...

Har typ något problem med mitt öga?
När jag vaknade imorse, så hade mitt ena öga blitt tjockt och ögonlocket var typ svullet..
Och har fortfarande svårt, och det blir suddigt ibland, så skippade i bandet idag för mådde så illa (gör det fortfarande) och är heeelt röd vid ögonen :(
Uschusch...
Men nu vet ni (:

This or that?

Vad föredrar ni?
Brunt eller Svart - Läder

Kommentera och skriv vad just DU tycker!


?

/Jessica

Glömmer bort! :s

Glömmer alltid bort att det är Horse Show på lördag och fredag!
Hihi så det ska också stå med på veckoplaneringen :) Men aaa, ska inte gå till skolan på fredag, ska sova hos finaste på torsdagen, ska färga håret, snacka, äta godis, och kanske kolla på film med typ Danne o Micke :)
Myspys!
Iaf, orkar inte skriva om ridningen igår faktiskt, men hon var jättetrevlig och det gick bra :D Hade snodd i slutet av lektionen, men den hade ingen inverkan :)
Jessica fotade :)
Underbar♥

Min önskelista 2011

Tänkte skriva upp lite saker jag önskar mig nu till jul, jag kommer ju köpa ganska mycket nytt nu i helgen för att det är SIHS, men här kommer jag skriva lite som jag tror jag inte kommer ha råd med att köpa.

♥ Charles Owen Wellington - Med John Whitaker autograf (svart)

♥ Dressyrschabrak från Schockemöhle/HV Polo

♥ Fodrade ridhandskar (svarta/bruna)

♥ John Whitaker ridbyxor (marinblåa)

♥ John Whitaker hjälm väska

♥ Munktröja HV Polo/Pikeur

♥ HV Polo "Uggs" (svarta)

♥ Bidrag till nya ridstövlar

♥ Ridskor + Chaps

♥ Fleecetröja

Kommer inte på så mycket mer, min önskelista kommer säkert ändras menmen hehe. Jag önskar mig inte direkt så mycket, så det är därför jag inte önskar mig något speciellt. Så jag önskar mig bara häst/ryttar prylar.

/Jessica ♥

Ny design kommer snart upp!

Snart kommer ännu en ny design upp som vi har väntat på, jag tror att den kommer bli väldigt bra! Jag har själv inte sätt den, men Amanda som har gjort denna design till oss är riktigt duktig på designer.
Det kommer bli jätte roligt att vi kommer få ett nytt "utseende" på bloggen, Designen kommer komma upp ikväll men håll utkik här så kommer designen upp så snart som möjligt! (:

/Jessica

Tråkig kväll.

Det känns väldigt dött här just nu.. Fick gå lite tidigare från skolan än vanligt... Jag fick gå 15.20, men jag åkte iaf med sällskap av Caroline, så jag åkte från ett annat håll till stallet, vilket gick ganska bra, dock var det något mörkt! Fick använda min ficklampa som jag har i min mobil för jag inte skulle typ bli rädd för mig själv?
Sedan när jag kommer fram en bit så börjar Casper (en hund) skälla på mig som fan haha. Blev fan as rädd först haha, jag ba "helvete" och hoppade till haha. När jag kom fram träffade jag Erika och Moa. Erika hållde på att promenera Verona, så jag följde med en bit och snackade lite. Sedan lämnade jag mina grejer i skåpet och därefter hjälpte jag Erika lite, haha hjälpte jätte mycket säger vi höhö. Nej men jag sa vad jag tyckte hon skulle ha hihi^^
Erika tog en Vit outfit och Moa tog en svart (yin och yang? o.o) Hehe, nej men jag var i stallet för att fota när dem rider! Dock var inte Misty inne så Hanna kunde inte ha någon outfit :( Men Hanna fick iaf Misty så hon kommer väl skriva lite om hur det gick sen (:

Antagligen kommer det väl lite inlägg med bilderna och hur det gick, om ni är intresserade av det kan ni ju läsa Moa och Erikas blogg:
Erika
Moa

Imorgon är det skola 9-16 därefter ska jag plugga, ska försöka hinna blogga lite om jag orkar och hinner! Beroende på hur mycket jag måste plugga!

/Jessica ♥

Snyggt från hööks

Ärligt talat så tyckte jag märket var ganska snyggt! (jo jag vet att det är en kopia men iaf)
Vad tycker ni? Älskar marinblått! Marinblått, beige och brun passade verkligen in här på den här "kollektionen" eller vad man ska kalla det.






Såg faktiskt det här Schabraket inne på hööks i lördags när jag var där med Moa tänkte faktiskt köpa ett, men jag ville så gärna ha ett pannband ^^. Funderade länge på det marinblåa som jag tyckte var det snyggaste.

/Jessica ♥

Snart skolan

Börjar 9.00 som jag skrev i min "vecko planering" så ska väl iväg nu snart, efterskolan ska jag åka direkt till stallet och fota Hanna och Misty (om hon får henne), och säkert massa andra som går i den gruppen. Det är bara säga till om ni vill att jag ska fota er nu på måndag 18.00 xD


Ja, jag är väl normal?

/Jessica ♥

Kelly navy 2011 - Kingsland

Dem här ridbyxorna var faktiskt väldigt snygga! Faktiskt en av dem enda som jag tycker var snygga av alla Kingslands byxor.
Vad tycker ni om dessa ridbyxor?
Jag tycker om dem för dem är stilrena men ändå kommer det ett snyggt märke på bakfickan. Dock går dem på 2099:- vilket jag inte skulle köpa ett par byxor för ^^

/Jessica ♥

V47 planering

Veckans planering kan ju vara bra för min del, för jag är inte den brightaste av alla om man säger så...
Måndag - Skola, träffa bestisar♥ sen hem, sen rida, sen skriva hemkunskapsuppsats.
Tisdag - Skola, träffa bestisar♥ hemkunskap praktiskt prov. sång, sen plugga
Onsdag - Skola, träffa bestisar♥ rida, plugga.
Torsdag - Skola, träffa bestisar♥ plugga, kanske film hos nån? (a) ♥ annars plugga
Fredag - Skola, träffa bestisar♥ Fest?
Lördag - Fest?
Söndag - Chilla :), vill vara med Sariiihs och ha dh marathon, ok för dig bilään? :) ♥
Ganska lugn vecka :)

Natti på er♥

/Hanna♥

Förlåt!

Förlåt för jättedålig uppdatering på min sida!
Men idag åkte jag med till ponnycupen, men det gick med en bponny så fick inte rida :P
Jaja, inte så jätterolig dag, satt bara och frös, nös, hosta och tårarna bara rann för får inte stopp på det när min förkylning är igång! :(
hatahata...
Sen så åkte jag hem, gjorde lasagne som jag fick jättemkt cred för av familjen :D sen duschade jag lääänge, fryser sjukt mycket, och nu ligget jag här, har skickat in min debattartikel och så, så nu är jag pepp på livet igen! typ.
Tack för att du stöttar mig till 110% och alltid finns där för mig. Och tack för att jag kan lita på dig till 1000%
Love u Sarah Margulis ♥

Filmen från idag


Enjoy!

/Jessica ♥

Veckans planering - V47

Måndag - Skola 9 - 16(?) Vet inte exakta tiden vilken tid jag kommer sluta för det kommer komma en studie- och yrkesvägledare som kommer berätta lite om gymnasiet och sånt. Efter skolan ska jag åka till stallet först och kolla en sak (för jag är dum i huvudet) och sedan ska jag även fota när Hanna rider! :D ska även plugga till matte provet som jag har på Fredag.

Tisdag - Skola 9 - 16. Efter skolan kommer jag här med plugga inför matte provet som är på fredag.
Varför jag pluggar redan så tidigt på veckan är för att jag ska vara väl förberädd och för att jag kommer vara väldigt trött efter ridningen och kommer inte orka plugga något då.

Onsdag - Skola 9 - 15 dock måste jag gå tidigare som vanligt för att hinna med till stallet, men om jag minns rätt så tror jag att jag får skjuts av min pappa så jag tror inte jag behöver gå tidigt, men det får vi väl se då (: Det är cavaletti lektion för Chrille (y) + så ska jag prata med Chrille om att jag kanske måste byta grupp för jag hinner inte gå från skolan tidigare än vad jag får. Jag kan ju inte sticka ifrån ett nationellt prov sedan som jag kommer få nästa termin.

Torsdag - Gymnasiemässa! Skolan kommer åka till gymnasiemässan då vi ska gå runt och fråga en massa vilket kommer bli spännande! Vi ska mötas vid skolan 9.00 och då åker vi till Älsjö Mässan, vi kommer sluta vid Lunch, dock tror jag att jag kommer vara där längre än vid Lunch, bara för att kolla runt en extra gång och så, där efter kommer jag gå och käka lunch någonstans, kanske på någon grill kiosk om dem har det någonstans där vid Älvsjö. Vid klockan 14 ska jag träffa Hanna Hjelt och då ska vi åka till stallet tillsammans (:
Det är en dressyrlektion som står på schemat på Torsdagens lektion (:

Fredag - Skola 9 - 15 (haha jävligt sent jag vet) Efter skolan ska jag träffa Hanna Hjelt, vet inte vad vi ska göra, vi har inte bestämmt något speciellt, vi får se om vi åker till henne eller mig. Men det bestämmer vi väl under veckan (: Vi ska även snacka om att vi ska anmäla oss till Sjötjärnans Ridläger! :D ♥

Lördag - Stockholm International Horse Show!!!! Jag kommer fan inte kunna sova på fredagen för jag är så häpen över att det är redan Stockholm Horse Show?!

Söndag - Vila ut sig inför nästa vecka (:

/Jessica ♥

Hopptävling

Det gick jätte bra på hopptävlingen idag! Dock var det lite stressigt att fixa iordning henne för hon skulle tydligen gå på knatte ridningen som vanligt ( :/ ), så jag fick en kvart på mig att fixa henne? Haha stressigt värre.
Men själva hoppningen gick bra, dock bröt hon av till trav på sista hindret som gjorde att jag kom i obalans och det blev ingen bra sväng. Men felfritt blev det iaf! :D
Denna söta bild tog jag på fina Sun imorse!

Video kommer inom kort!

/Jessica ♥

Glöm inte!

Kom igen, ni vet knappt något om oss? ;)
Fråga allt ni kan, i det här inlägget → http://djriders.blogg.se/2011/november/fragestund.html
Är vi så ointressanta? Ni behöver inte bara fråga häst..
Oj hehe liten bild!

Vart finns dom?

I want, i need!
Någon som vet var dessa supersnygga fleecefodrade, teddydetaljerade ridbyxorna från Kingsland finns?
Hittar dom ingenstans..
/Hanna

En video som alla borde se!

Denna video borde faktiskt alla se, jag har sett den förrut många gånger, men den är faktiskt riktigt bra.
Många hade sagt till henne att hon borde köpt en annan häst, att hennes häst inte dög till någonting. Dem sa mycket till henne om hennes häst, ja ni kan ju kolla på videon själva så får ni se vad jag menar.


/Jessica

"Dressyr är en blodsport"

Protesstorm efter ny regel

Blod på en dressyrhäst leder till uteslutning. Självklart kan tyckas. Men i november kan en mildare internationell regel bli verklighet.

Detta har orsakat en storm av protester.

– Ett hot mot sportens framtid, säger toppryttaren Tinne Wilhemson-Silfvén.

Förslaget från det internationella ridsportförbundet, FEI, går ut på att en häst som blöder, hur lite det än är, ska blåsas ut. Men i fortsättningen ska hästen kunna fortsätta tävlingen, om en veterinär gett klartecken.

Den nya regel ska gälla på OS, VM och stora seniorfinaler.

– Inte okej, varken för sportens framtid eller djurens väl, säger Tinne Wilhemson-Silfvén som ridit för Sverige i otaliga mästerskap och är aktuell för OS i London.

– Ibland har man otur och hästen biter sig i tungan eller läppen. Det spelar ingen roll om det bara är lite och slutar blöda snabbt. Man får stå sitt kast.

Källa aftonbladet


 

Jag tycker att man ska bli utesluten om hästen blöder!
Varför ska hästen blöda och ha ont bara för att du ska få tävla?
Visst den kanske inte har ont, men den blöder ju och jag tycker att man faktiskt ska skämma bort djur, alltså inte så att de blir dryga och bits och sparkas och sånt. Men jag är helt klart emot djurplågeri, och jag tycker om man täclar och drar ut hästen på banan när den blöder, då bör man få uteslutning.
Hästens hälsa, före tävlingen.
/Hanna

Hiss

Kollektionen från Schockemöhle, tycker den var grymt snygg! Brunt var verkligen snyggt i denna kollektion dock kanske brunt inte passar till alla hästar och ponnysar men det flesta göra det!
Flughuva från vinterkollektionen 2011 – SchockemöhleDynamic dressyrschabrak 2011 från SchockemöhleAllrounder Combo Style vintertäcke från SchockemöhleSenskydd Guards Style från SchockemöhleNeopren boots från SchockemöhleRidhandskar Perfekt Grip fodrade från Schockemöhle
Brunt passar faktiskt jätte bra på Sunny helt ärligt! Skulle inte tacka nej om jag fick luvan och schabraket, eller täcket, haha! Suuuper fint!
Handskarna funderar jag faktiskt på att köpa på Horse Show, dock slarvar jag ju bort handskar jätte lätt. Varför ska det vara så att man tappar bort handskar så lätt för? haha ^^
Ibland kan jag hitta mina handskar i Sunnys "rykt påse" efter 3 veckor haha ^^^
/Jessica ♥

SNART SÅ!

Tyvärr kommer bloggen se ut som jag vet inte vad i några minuter, men vi håller på att fixa med en ny, fräsh, höstig design!
Coming up....

Idag och imorgon - lista

Idag
• Frissan
• Teater
• Städa rummet
• Kanske hem till Micke
Imorgon
• Stallet - hämta lite ridkläder
• Ponnycup
• Göra lasagne
• Skriva debattartikel + räkna matte

Tja! :D
Imorgon är det ju pc match på mälarhöjden, men om det är en b-ponny med så ska Emma tävla ist för mig, för hon är den enda som kan tävla B ;)
Idag hos frissan, klippte vi bara topparna, för mitt hår är sjukt slitet :(
Men ja, nöjd iaf :)
Bloggar senare ♥
Min pojkvän om ni inte visste det.. ♥

Outfit till imorgon

Här kommer outfiten jag kommer ha på Sunny (som jag förhoppningsvist får) imorgon på hopptävlingen;
+ Svarta benskydd
Snyggt va? :D

Pannband: Hööks
Träns: ? (syns ej på bilden)
Schabrak: Lånar av Moa
Benskydd: Equi Guard (Finns på stallet)


Outfiten till mig kommer nog inte vara så speciell.
(dock ingen bild, förhoppningsvis får ni hela outfiten imorgon om någon fotar.)
Pike: Gina Tricot
V-Ringad tröja: Cubus
Säkerhetsväst: Hästbiten
Ridbyxor: Hööks
Ridstrumpor: Pikeur
Ridstövlar: Hööks

/Holmqvist

Lista

Jag tänkte att jag skulle göra en sån här köplista som Hanna gjorde, jag vet inte exakt vad jag ska köpa, men det är ju grejer man vill ha (:

♥ Bruna eller marinblåa ridbyxor (helskodda)
♥ Whitaker ridbyxor
♥ Paddar (Mias)
♥ "Fluff tröja" som jag kallar det ^^ (fleecetröja)
♥ Fleecefodrade handskar
♥ Snygg pike
♥ Väst
♥ Stövelstrumpor

Kommer nog inte köpa allt, men jag kommer nog iaf köpa det som behövs som mest, som en varm tröja att rida i, fodrade handskar (ja så man kan känna sina händer för en gångs skull?), och eventuellt ridbyxor, skulle vilja ha ett par helskodda ridbyxor, för dem är faktiskt ganska sköna att rida i, annars tycker jag faktiskt att knäskodda är sköna.

BELMONT COZY TRÖJA MOUNTAIN HORSEPIKÉ AVILA NR 1  HV POLO
Ridhandskar Perfekt Grip fodrade från Schockemöhle

/Holmqvist

Älskart


Hoppvideo på dressyrnörden!

Här får ni en video när jag hoppar Eevee, från i somras på Sjöstjärnan.. Kom tvåa i hopptävlingen

Yellow Diamond

Världens finaste, den underbaraste Sunny - Yellow Diamond ♥


/Holmqvist

Shopping

Idag åkte jag in till stan efter skolan, var där och lunkade runt i häst och hund och lite andra affärer i ca 3 timmar innan jag mötte mamma vid T-Centralen.
Jag hittade ett par svarta jeans och en super snygg tröja!


Snyggt va? Dem passar även skit bra tillsammans! Jag är faktiskt supernöjd! :D Svart och vinrött är ju supersnyggt tillsammans, vinrött är faktiskt en riktigt fin färg faktiskt!

/Jessica


Frågestund

Nånting du kanske undrar över oss, bloggen eller annat?
Passa på att fråga i nu i frågestunden, kanske svarar i en video?
Fråga vad ni vill!
Puss&Kram

Behövs köpas!

Måste köpa detta på SHS:
• Ett vitt schabrak, helst GG eller Schockemöhle!
• Snyggt pannband
• Tjocktröja (duktig jag var nu som inte sa kofta, visst Micke o Danne ? (a) )
• Ridhandskar, antagligen de fleecefodrade från Schockemöhle
• Present till Erika <3
• Blå outfit, eller lila eller röd... Hmm!

Tävling!!

Åh, har ju velat ha en sådan jättelänge nu!
Jag är verkligen med i ponnymuppaars tävling HÄR

Stockholm Horse Show

Nästa vecka är det shs! :D
Ska dit på fredagen på dagen med Bilään <3
Och hela lördagen med Erika och Julia <3
Ska bli sjukt kul!
Shoppa och kolla hästshower i globen liksom, hur underbart?
På lördagen ska vi åka typ kvart över 7 och in i annexet 8 och shoppa loss! Dom sover över hos mig och farsan skjutsar :) Sen ska vi in och kolla hästshower, shoppa och ha det allmänt kul :)
Och på fredagen tar vi ledigt och åker dit 11, ska dit med våra päron så får se hur mkt shopping det blir men det kommer bli grymt awesome! :D <3

Sjuk

Har gått till skolan även fast jag vart sjuk, men idag fick jag inte det av mina päron :(
Tråk, så sitter hemma och säckar :(
Skulle dragit ut på fest ikväll, men det är ju kört, fml.
Ska vila upp mig inför imorgon (frissan 9.30, teater i två timmar sen..)
Tror det blir mörkbrunt och bara klippa topparna.
Och så ska jag vila upp mig till på söndag då det är ponnycup dressyr på mälarhöjden!
Najsnajs..
Sen blir det skola och ridning på måndag igen :)
Kul :)
Men kommer blogga ganska mkt idag :D (y)

Mycket som kommer snart!

Det är mycket som händer snart som att det är tävling nu på söndag, SIHS nästa helg (Lördagen) och gymnasiemässan nästa vecka.

Kan ju börja med tävlingen som är nu på Söndag, det är en klubb hopptävling, jag har såklart önskat mig Sunny ^^ hoppas verkligen jag får henne, snnars vet jag inte vem jag får. Jag har inte önskat mig någon annan utom henne. Men om jag minns rätt var det ungefär 3-4 stycken som hade önskat henne och max 2 får tävla henne. Så jag hoppas en av dem blir jag. Vissa ponnysar får en ryttare och vissa ponnysar får två ryttare på en tävling.
Jag funderar på att köpa ett pannband till tävlingen innan Söndag, funderar på om jag ska göra det imorgon eller på Lördag. Vill dock inte åka dit själv, för det är ganska tråkigt att åka buss ett tag helt själv utan någon att prata med haha ^^. Kan kolla om Hanna vill följa med eller något, hoppas! :D


Detta funderar jag på, ett med svart läder och silvriga/vita stenar (hon har svart läder)

Sen nästa vecka är det ju äntligen Stockholm International Horse Show också! Förrut var det ju flera veckor kvar och nu är det bara en vecka kvar! Skit roligt! Först var det planerat att jag skulle åka dit med min bästis, men hon skulle dock åka på söndagen :(. Men jag ska dit med min mamma istället och kolla och shoppa lite! (:

Sedan är det ju Gymnasiemässan också! Herregud vad tiden går fort! och snart är det ju nationella proven också :o
Det jag har funderat på är att söka till Djurgymnasiet som första handsval, REAL gymnasiet som andra handsval och sedan vet jag inte vad jag ska välja för gymnasium. Det får jag gå runt och kolla där om jag ser något intressant gymnasium, förhoppningsvis gör jag det. Jag vill gå Djur (Naturbruk) men jag vill helst inte gå på internat, för jag trivs inte att sova över och sånt så himla mycket, asså det fungerar ju att sova över hos kompisar och sånt, men jag tror inte jag skulle tycka det var så roligt efter ett långt tag, så jag vill ha gymnasiet i stockholm. Man vill ju även vara hemma där man trivs (:

/Jessica

Är med och tävlar!

Är med och tävlar hos www.topdressage.blogg.se om en superfin BR outfit :)
Var med du också!

Ridningen igår

Red pärlan igår också <3
I början var hon verkligen stel, och lossade inte direkt, men efter några varv på volten verkligen klickade det!
Åkte in i rumpan på hästar och fick en massa skäll för det haha, men var väl för glad för att det klickade så
tänkte väl inte på det.
Bild från i somras :)

Skolfotona

Tänkte det typ skulle vara kul för er att få några skolfoton från i år :)
Skulle kunna lägga ut fler men vet inte om jag får för klassen, dom är ju rätt galna de bilderna ;)

Dressyrlektion - Sunny

Det gick superbra på lektionen idag, fick världens bästa Sunny!
Är faktiskt riktigt nöjd med hur det gick! Sånna här dagar kan jag leva med i resten av livet, kändes verkligen som att vi klickade ihop. Bättre än någonsin om man kan säga så! ;)

Imorgon är det ridning igen, hoppas självklart att jag ska få Sunny både för att jag älskar henne så himla mycket och även för att jag vill se om det har gått frammåt, eller om det bara var en engångsgrej, hoppas verkligen inte att det var en engångsgrej bara. Jag vill att det ska kännas bra imorgon!


S ö t n o s ! ♥

/Jessica

Stallet nu ♥


Såklart jag blir avundsjuk när andra kramar dig, för i några sekunder har dom hela min värld i sina armar.


Love it! Schockemöhle

Helen hood med fuskpäls från Schockemöhle
ridhandskar schockemöhle
Gash vad jag vill ha detta!
Myspys kläder, tänk att åh nu är det ridning, går utanför dörren och inser astt det är typ 10 minus ute, mm mysigt?
Tänk o dra på dig de här kläderna då? Spec de fleecefodrade ridhandskarna!
Mysmys

Ridning 14/11-11

Åh underbart!
Hon var inte alls så stel som jag trodde, hon var mjukare och mysigare än någonsin!
Vi tränade på bogen in, och fick fortfarande skäll för att jag lutar mig utåt i höger varv och förmycket inåt i vänster varv på volten! *suck* känns som att jag aldrig lär mig? Måste tänka mer på det helt klart!
Åh underbart var det iaf. <3
Bilder kommer


snygg sits osv..

Förlåt!

Oj, förlåt ! Verkligen skitdålig bloggning från min sida :(
Men kan skriva ett enskilt inlägg om Misty i måndags senare :)
De här dagarna jag inte bloggat har jag varit med massamassa kompisar, pluggat och ah, ridit och sång. Så ja..
Men ska bli bättre!
Kommer ett inlägg snart igen :)
PUSS
foto: Sarah Margulis
Jag och SötAladdin i hagen i somras :)

Häst Agility?

Det finns ju någon som heter Agility som är en hundsport som jag tränade mycket förrut. Om ni kollar på videon så ser det ju nästan ut som hundagility bara att dem har en grimma och grimskaft med i när dem tävlar, det här heter "2010 American Miniature Horse Champ Jumper" Rätt gulligt ändå vad tycker ni?


Två snygga hjälmar

De här två hjälmarna skulle jag kunna tänka mig ha, en som är snygg att tävla i och en som är skön att ha. Jag har provat den (den som är längst till höger alltså) och den är super skön! Man kommer ju liksom svättas ihjäl i en Charles Owen Wellington. Men det är ju alltid snyggt att ha!
På mässan har jag funderat på att köpa en Charles Owen Wellington, men jag vet inte riktigt, då blir jag liksom av med alla mina pengar. Men på mässor brukar dem ju ha det lite billigare så jag ska kolla runt lite överallt och se om dem har den för en billigpeng än vad den brukar vara hehe, annars kanske jag köper en Lamicell hjälm vem vet c:

(OBS Bilder tagna från google)

/Jessica

Rutiga ridbyxor

Mina första par av ridbyxor var faktiskt rutiga, jag tyckte det var väldigt snyggt då hehe, men då var man ju nybörjare och det var ju ett tag sedan!
Jag har faktiskt kvar dem, och jag kan ha dem, men just nu har jag nästan alltid mina röda haha.
Jag tycker att rutiga ridbyxor är faktiskt ganska snygga, det bror liksom på hur dem ser ut, men om jag säger såhär att jag tycker att när det är mindre rutor är det snyggare än stora rutor, enligt mig dådå. Men som sagt det bror igentligen på hur dem ser ut.

Dem här är från hööks och dem tyckte jag faktiskt var ganska snygga! Dem ser sköna ut också!


Helt ärligt, varför inte liksom?
Jag tycker dem var snygga, vad tycker ni om rutiga ridbyxor?

Här har ni en bild på mina som jag har haft ett tag:

Jätte fina knoppar *host* hahahhaha, asså guuuud vad fula! Usch, men helt ärligt talat det där var första gången jag knoppade hela manen haha! *stolt*?
Som sagt där ser ni mina rutiga ridbyxor. De kallar jag "stora rutor" så det tycker jag är mindre snyggt än med mindre rutor, kanske ska man skaffa ett par nya rutiga, eller är det bara inne att ha endast en färg på ridbyxorna nu för tiden? Tycker jag knappt ser några rutiga längre.

Bloggar jag läser...

Förrut läste jag väldigt mycket bloggar, från stora till ganska små bloggar. Just nu läser jag igentligen bara folk som rider på gladö, och sedan dressyrmupparna osv men här har ni en lista på lite bloggar jag läser dagligen (: Ibland hinner jag inte ens läsa bloggar hehe, men här är iaf listan:

♥ Dressyrmupparna
♥ Johanna Grant
♥ Olivia Westlien (dock har hon slutat blogga :c)
♥ Ponnysanning
♥ Ponilovers
♥ Allroundmupparna
♥ EA dressyr (Erika från ridskolan)
♥ Ponny Ryttarnaas (Moa och Anna från ridskolan)
♥ Kalaspuffenz (Sarah från ridskolan som bara skriver om hennes jävla pojkvän AKA Justin Bieber)
♥ J L Andersson (Julia från ridskolan)
Ja, det är typ dem som jag läser... det är väl några till också, men jag kommer inte ihåg några just nu, men mest läser jag igentligen PonnySanning *fniss*

- Everytime we touch i get this feeling.....

...... Beacuse to me are you beautiful ♥



Hur ska jag göra?

Jag vet igentligen inte hur jag ska göra...........................
Jag älskar verkligen hoppning det är super kul, men jag funderar faktiskt på att sluta på hoppgruppen, jag vet faktiskt inte ens hur jag känner om jag vill det eller inte..... Jag har funderat på det en längre tid nu och snart får jag faktiskt bestämma mig för hur jag ska göra, och vad jag ska göra.

Men om jag slutar på hoppgruppen, vilken grupp ska jag börja i då?
Ska jag börja i en "vanlig" grupp eller ska jag helt ändra mig och börja i en dressyrgrupp istället? Jag gillar hoppning, det gör jag fortfarande så det är inget med att jag ska byta till dressyr helt plötligt. Men dressyr är faktiskt roligt också när man känner sig duktig och känner att det "går frammåt" så är dressyr faktiskt kul.
Helt ärligt om man inte kan rida dressyr kan man inte hoppa heller.

Det är synd att jag inte anmälde mig till ponnycupen i början av terminen, då hade jag kunnat tävla minst en gång i månaden, vilket hade vart väldigt roligt, dock kommer jag inte få vara med i ponnycupen nästa termin eftersom det är tyvärr 96:ornas sista år. Men dressyren kommer jag kunna anmäla mig till, för om jag minns rätt är det väl att man högst får vara 18 år i ponnycupen?

Ska jag fortsätta på hoppningen eller inte... vad tycker du helt ärligt talat oavsätt om du känner mig eller inte, snälla säg och tyck vad du tycker jag ska göra!


Skumpigaste Bozzo, haha rider barbacka! :D

/Holmqvist

Ska eventuellt köpas!

Tänk att ha den här mysiga i stallet likom! Inget jag skulle tacka nej till iaf! Den är ju inte direkt nygg men den är säkert suuper skön! Det kommer ju trotts allt vara SVIN kallt på vintern.
Jag har budat ett pris på en tjej som säljer denna och ska förhoppningsvist hämta den på SISH när hon kommer till globen. Hon skulle tydligen dit på fredagen så förhoppningvist kommer jag och hämtar upp den då! Toppen va! Då slipper man ju betala frakten och dessutom slipper man vara orolig för att det skulle vara någon slags bluff!

/Holmqvist

Nyhet!

Förhoppningvist kommer mamma att köpa en ny symaskin och då har jag bestämmt mig för att utnyttja den symaskinen genom att jag kommer börja göra egna hundhalsband!
Vi får se vad priserna kommer ligga på då jag kommer sälja dem själv. Dem kommer endast vara gjorda av mig och förhoppningvist kommer jag kunna göra olika mönster på halsbanden eventuellt sy/brodera på bokstäver så det står hundens namn på halsbandet. Jag kan även lägga på nitar och sånt snyggt om det är något som man skulle vilja.
Här har ni ett exempel på hur det kommer se ut:

Vad tycker ni?
Skulle det vara nåågot kul att ha till eran hund, eventuellt katt?

Tomorrow

Imorgon ska jag till stallet tidigt och rida, ska rida istället för en annan tjej dock ska jag rida i en hästgrupp, förhoppningsvist får jag en ponny.
Efter jag har ridit ska U-SEK samlas och då ska vi träna på julsångerna till Lucia. Därefter kommer jag nog åka direkt hem och vila mig till nästa skoldag...


/Holmqvist

Shopping med mams

Idag har jag vart i Farsta och köpt lite saker, inget speciellt, inget jag hade förutsätt alltså gjorde vi några impulsköp.
Jag köpte 3 Nagel lack (Blå, Rosa och Orange) + något som heter Cracked Effekt som är ett nagel lack som gör det blir "hackligt" eller vad ska man kalla det, kanske kan fota senare och visa hur det blir (:
Mamma köpte även en Tröja från Gina till mig som jag inte visste om haha ^^ Det står "Like What Ever".
Hon tyckte den passade mig bra haha, ska man ta det som en förelämpning eller? haha ^^
Sedan köpte jag också en "Earcuff" som det heter som är ganska populära nu för tiden, tycker faktiskt dem är väldigt snygga faktiskt, dock letade jag efter en annan typ, men denna som jag köpte var också väldigt snygg.




Depend Minilack 034Depend Minilack  Höst 2011 254Depend Minilack 124
/Holmqvist

Canada Snow

Ohästigt inlägg, men måste ha ett inlägg om min Canada Snow mössa som jag köpte i SKHLM igår!
300 kr, VÄRT!♥

Idag

Idag har jag varit på teatern (typ somnade?)
Och sen gick jag till centrum lite halvt forever alone och köpte en BnJ och godis haha :)
Sen åkte jag hem och la mig i soffan och nu sitter jag här.
Typ runt 6-7 ska vi äta, sen efter det typ runt 9 drar jag, Micke, Sarah, Danne, Adam m.m ut :)
Vet inte när jag kommer hem men runt 1-3 på natten (?) så blir inte så grym uppdatering, tyvärr.
Ja, ska blogga asmkt nu..
Puss
Bästis

Vad gör jag nu då?

Nu har jag städat klart mitt rum som tog en liten stund, så nu har jag ingenting kvar att göra *suck*
Vet inte vad jag ska göra. Ska jag åka till stallet? Till stan? även fast jag inte har några pengar att köpa något för, eftersom det ska jag ha självfallet till SIHS (Stockholm International Horse Show), kanske ska jag stanna hemma för att bara göra ingenting?, Vad ska jag igentligen göra? Försöker få tag i någon som vill hitta på något, men ingen har direkt svarat om man säger så, dem ligger väl och sover medans jag som är en no-lifer sitter här vid datorn och frågar mig själv vad jag ska göra

Hur många gånger har jag sagt vad ska jag göra igentligen .................

Tröttis ♥

/Holmqvist

Förlåt

Hej! Ursäktar att jag inte alls skrivit på typ 2 dagar och Jessica bloggat sjukt bra! Men har pluggat matte i torsdags.. Och kom nyss hem från att ha varit hos Micke med några :) Så bloggar från mobilen. Men iaf, imorgon så blir det bloggning på dagen, kanske. Om jag pallar, först teater sen på kvällen ska jag ut såklart :) Så ja, inte så mycket tid för bloggen helt enkelt :( Men blir mer bloggning sen när det är ridning och sånt :) Puss

Always remember that you rock my world ♥


I will make a wish - 11/11 - 2011


It would be perfect if you was mine.
I hate that it always gonna last in "if."

Teori

Som ni ser har jag underdagen bara gjort tidinställda om utrustning och sånt, men det är ju för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om ^^
Men idag har jag vart i skolan och sedan har jag direkt åkt till stallet.
Dock var det inte så många där, så för det mesta var jag med Julia och Hanna Hjelt (en annan hanna)
Vi hade teori så det var dock ingen ridning idag, men vi behöver ju inte gå in mer på det.

Kort inlägg det blev, men jaja.
Jag skulle vilja veta vad ni vill att jag ska skriva om! (:



Efter teorin var slut pysslade jag om Sunny lite extra innan jag skulle hem. Smörjde även hennes träns, hennes träns var riktigt smutsigt!
På Söndag ska jag iaf rida, känns inte som jag har ridit på jätte länge eftersom det har vart teori vecka. Men jag kommer rida istället för en annan tjej på söndag för hon kunde tydligen inte komma den dagen. Vad jag vet ska det vara Cavaletti.

/Holmqvist

Snygga hjälmväskor

Detta är några snygga hjälmväskor (enligt mig) som jag själv faktiskt skulle kunna ha, det är faktiskt bra att ha en hjälm väska! Man ska ju vara rädd om sin hjälm, jag är alltid rädd om mina hjälmar faktiskt. Med den hjälmen jag har nu har jag faktiskt aldrig trillat av eller tappat den, iaf inte från en hög nivå. Jag har tappatd den någon gång men det var bara från ca 10 cm höjd, och det borde väl igentligen inte räknas?
HJÄLMVÄSKA MED BRODYR KINGSLAND
SCAPA SPORTS HjälmväskaSCAPA SPORTS Hjälmväska
Jag funderar ju på att köpa en Charles Owen Wellington Classic (med John Whitaker autograf) så om jag kommer köpa en hjälmväska så vill jag nog köpa den Röda John Whitaker hjälm väskan, både för den är snygg och den synd mest.

Vilken tycker ni är snyggast?

Snyggt från Pikeur

Har jag nämnt tidigare att jag älskar marinblått, och jag tycker om märket pikeur? Det gör jag! och denna tröja är ju über snygg! Skulle verkligen kunna tänka mig att ha en sådan. Åh, det är så synd att det finns så himla mycket man vill ha och sen så finns liksom inte pengarna där, och då får man beslut ångest om man ska hålla på att välja mellan några saker!
Usch, sånt hatar jag, beslutångest är inte direkt min bästavän.
RANIA LUVTRÖJA  PIKEUR

Kingsland

Den här jackan tycker jag är rätt snygg, inte för jag är en märkesnörd eller något men denna var faktiskt riktigt snygg och helt ärligt skulle jag kunna skaffa mig en sådan.
Tycker den är snygg och stilren. Den finns i flera olika färger, men om jag fick välja själv så hade jag valt den marinblåa (Den ser nästan svart ut, men den är tydligen marinblå)
Ladies Bomber Jacka Blå från KingslandLadies Bomber Jacka Blå från KingslandLadies Bomber Jacka Blå från Kingsland
Funderingen är ju om man verkligen vill lägga ut ca 1.400 för en ganska tunn jacka. Hade ni köpt den?

Snygga ridbyxor från hööks

Dem här ridbyxorna tycker jag är skit snygga faktiskt, jag hade inte tackat nej till dem här. Det är många som faktiskt har köpt sånna här, så dem är nog väldigt sköna! Till och med Hanna har ju faktiskt ett par kom jag på.
Förrut såg jag en tjej som hade köpt sånna här byxor i nästan alla färger! dock kommer jag inte håg vad tjejens blogg hete.
Men när jag ska köpa ännu  ett till par ridbyxor tror jag faktiskt jag kommer köpa dem här!


I den här färgen skulle jag vilja ha dem i så fall.
Tycker också det är riktigt snyggt med kronan där bak också!

Ska köpas

Jag har funderat ett tag på att köpa ett bar chaps och ett par ridskor för det är skönt att ha, så behöver man inte alltid ha ridstövlar när man rider (igentligen har jag ju ett par ridskor, men dem är förstora dock) Jag tycker faktiskt det är skönare med ridskor och chaps, men det är snyggare att ha ett par ridstövlar, men som sagt tycker jag att det är skönare med chaps (: Dessutom finns det ridskor och chaps som är riktigt snygga!

Så jag har faktiskt bestämmt mig för att köpa ett par ridskor och chaps som jag kan ha, vet dock inte om jag ska köpa det när jag är på horse show eller om jag ska köpa det efter horse show när jag har fått mer pengar.

Frågan är, vilka?

Back home.

Hoppsan, där gick tiden väldigt fort!
Har vart i stallet, och då har vi haft löshoppning det var faktiskt väldigt roligt!
Först så började vi med Alladin, dem minsta och ända B-Ponnyn som hoppade 1 meter, sedan var det Melissas tur kommer dock inte ihåg det högsta hon hoppade eftersom jag gick in och hämtade Tjavs som var nästa, och han hoppade 1.10 har jag för mig? Ni som var där kanske vet bättre än vad jag gör så då får ni väl kommentera och säga hur högt han igentligen hoppade ;) Efter Tjavs var det den sista ponnyns tur som var Pandora, hon hoppade högst av alla! Hon hoppade 1.30! Haha duktig ponny eller vadå? haha! (:
Har lite brottom just nu för jag måste verkligen sova, för jag kom försent till skolan idag! Vaknade exakt 9.00 när jag vaknade  och kollade på klockan, och jag börjar 9.00 så det var ju inte så jätte smidigt av mig.
Men imorgon börjar jag 8.00 så jag behöver skynda mig lite nu, helst vill jag vara i sängen innan 22, men vi får se hur det blir för jag ska hinna hoppa in i duschen också, för jag tror inte jag  kommer orka gå upp tidigare än vanlgit för att duscha.
Haha bjuder på en ego bild på mig och Dublin!
Var den ända som var kvar, och fixade klar allt på denna sida (det var bara 3 som stod här eftersom våra ponnysar var typ mobbade?) Haha, kommer ihåg att jag hade ingen röst här heller! Det går bra nu kompis det går bra nu!
/ Holmqvist

Teori

Hej!
Hade teori idag igen. Vi pratade och kollade på en film om programmen LB:2, LB:3 och LA:4 och så pratade vi om LC:2. Intressant! ;)
Sen pratade vi lite om ponnycupen och så, Chrille sa även att Misty får vila den här veckan, eftersom det ändå är ponnyteori hela veckan, och så rider jag henne på måndag, oj inte lite stel ponny då! (:
Ja vad ska man säga, filmade och tog lite kort när de hade löshoppning, men det får ju Jessica visa isf.
Ska vara med på pc borta den 20 nov, typ om 2 veckor? Första bortamatchen faktiskt haha :) Mot Mälarhöjden tror jag?
Ska bli skitkul! Taggad :)

Men nu måste jag tyvärr plugga matte! Så uppdaterar senare kanske.

Puss
foto: Josefin Lundqvist
Jag och min bebis, som ser ut som en liten godis i den här outfiten :)

//Hanna

Scapa

Jag måste ge en hiss till Scapa schabraken!
Roligt att de har så många olika färger! Tycker mest att de passar till hoppning, eftersom det är så starka färger, men det är ju ändå vårens mode så blir nog populärt på dressyrträningarna (kanske till och med på tävlingarna?) i vår! Hörde även från Hööks att de ska skaffa in nya schabrak med massa starka färger i vår. Kul! Hoppas att det inte blir några copy-cat schabrak bara (:
Väldigt fina :)

Sängen snart

Snart är det dax för sängen för mig eller igentligen hade jag funderat att redan gå och lägga mig för ca en timma sedan upsi my bad.
Imorgon ska jag till skolan som vanligt under dagen och sedan därefter ska jag till huddinge och möta upp Hanna och käka något gått och sedan vidare till stallet, jag ska tydligen ha teori på den senare lektionen som är klockan 16.30 - 17.30 haha, jag visste inte ens det men tydligen visste Hanna det haha, asså jag känner mig sådär lagom smart när en dressyrnörd kommer ihåg när en hoppnörd har lektion haha!
Hoppas jag kommer upp ur sängen imorgon tidigare än idag, idag på morgonen vaknade jag vid åtta, inte bra! Skolan börjar ju 9 då har jag knappt någon tid att komma till skolan när jag inte ens vet vad jag ska ha för kläder på mig!
Det är ju teori vecka på stallet som ni kanske har läst på Hannas inlägg, i hoppgruppen kommer vi ha Löshoppning vilket kommer bli rätt kul! Jag undrar vilka/vilken ponny som kommer få löshoppas! Funderingen är ju om det är en eller fler som ska löshoppas, det får vi väl se.

Bjuder på en bild från i början av sommaren på mina fina hundar! ♥

Ojdå! Big miss.

Anonym:
"bor mitt i stockholm" den ena bor ju i huddinge, det är liksom låångt utanför tullarna....
Svar:
förlåt :(

Svar igen, fast från Jessica ;) : Haha, fan vad du failade nyss för vi har inte skrivit någonstans att vi bor i Huddinge, bara stockholm så alltså känner du oss på något sätt, eller vet vilka vi är och bor, och det är ju lite fail om en vän gör anonyma meddelanden tycker inte du det?
Varför kan inte folk stå för sina åsikter och vara ärliga? :/
foto: Fredrik Welander
/ Hanna

Imorgon

Imorgon blir det att knata iväg till stallet runt 16 för att ha teorilektion kl 18, undrar vad vi får lära oss haha!
Är sjukt taggad på att rida på måndag för allt jag lärt mig redan från i måndags! :D
Ska även gå på teori nästa måndag och onsdag, galoppfattningar på onsdagen och måndagen kommer jag inte ihåg, på fredagen ska jag och mamma gå på en teori för
Ulf Johansson, om vad man kan jobba på utanför ridningen, för att bli bättre i ridningen!
Teori är verkligen nyttigt!
foto: Josefin Lundqvist

Hiss

Tänkte att jag skulle hissa detta tränset som är just nu kostar endast 224 kronor på hööks, ganska gulligt faktiskt att ha på en ponny
"Mjukt oljat läder med små vita stenar på nosgrimman.
Fårskinnsfodrad nosplatta.
Cremefärgade sömmar.
Tränset levereras komplett med gummityglar."

Jag älskar skäckar.

Det är faktiskt sant, jag älskar skäckar, vissa skäckar är faktiskt otoligt fina tycker jag! Tycker det är rätt snyggt att ha en snygg och mallig hopp ponny som är en skäck, dock tycker jag det är snyggare med en skäck som tävlar hoppning än en skäck som tävlar dressyr, men det bror också på hur den ser ut också.

Detta är en otoligt fin skäck enligt mig hehe, Fina Dub ♥
(För er som inte vet eller sett den här ponnyn förru så är det en maxad D-ponny från Grällsta som jag red i sommras som heter Dublin)

En skäck jag verkligen tycker är snygg är Olivia Weslien's ponny Gerry
Tycker inte ni att han är sjukt fin?
Det tycker iaf jag! Det jag gillar med honom är att han har nästan alltid öronen frammåt på bilderna när han hoppar, så det ser ju iaf ut som att han tycker det är roligt att hoppa.

Någon som är eller igentligen tyvärr var riktigt snygg var Johanna Grant's ponny Chaboukie
Det finns inte mycket att säga om honom det är ju liksom bara att kolla på bilden och säga vad man tycker.

Det är väldigt synd att han försvann så tragiskt. Han var verkligen super fin, och super duktig, tyvärr så händer små olyckor ibland men nästan alla som kommer äga en häst eller äger kommer troligtvist vara med om att förlora sin bästa vän.

Hejhej

Hej, Hanna här!
Jag har inte bloggat någonting här, men vi gjorde den igår så det är lugnt.
Men tänkte berätta lite om mig själv.
Jag är 15 år, fyllde år för ca 2 veckor sen, alltså 96a :)
Har ridit i typ 6 år på Gladö RS, och inget innan det!
Min lilla älskling som ni redan vet heter Misty och är en tysk ridponny, Jessica skrev fel bara :)
Hon är 10 vårar och helt enkelt världens underbaraste <3
Har tävlat några ponnycupar den här terminen på henne, vilket inte gått så jättebra, kanske inte helt redo än?
Vi är på väldigt god väg tycker både jag och min ridlärare (ridskolechefen) Chrille!

Jag sjunger också, och det är det jag satsar på i livet, men inget som går att skriva så mycket om på bloggar hehe, så om ni vill läsa om sånt typ kan ni läsa på min andra blogg hnilssons.blogg.se
(kommer inte blogga där så mkt dock)
Finns inte så mycket mer att skriva!
Puss
/Nilsson ♥

Paddar

Jag funderar på att köpa nya paddar jag har ett par (4 stycken alltså) som verkligen inte vill sammarbeta med mig haha, nej men det är faktiskt inte direkt så bra så jag funderar på att köpa nya, men jag vill helst inte köpa ett par som jag har köpt i onödan så jag undrar om det är någon som vet några paddar som är bra, jag har sett några från hööks som verkar bra, men jag vet inte någon som har testat dem eller har några liknande? Såhär ser dem ut:

Dem kostar 69 kronor och kommer från hööks om det var någon som undrade vart dem kom ifrån.

Annars funderar jag på att köpa ett par från Mias Ridsport.
Dem ser ut såhär:

Någon som vet om dem är bra, det är många som har dem så då tycker man ju att dem borde vara bra?
Båda dem här två olika paddarna som finns på bild här har jag sett att många har, men jag skulle vilja vad ni tycker om dem, kanske har ni använt båda två och vilka tycker ni då är bäst?

Dem övre paddarna ser ganska "hårda" ut på något sätt men dem är säkert jätte mjuka. Men det ser ut som dem är jätte tjocka så att det blir "klumpigt" på något sätt när man lindar, jag kanske har helt fel nu men jag bara säger vad jag tror.
Medans dem som är här över på Mias paddar ser dem ganska tunna ut, så att det är lätt att linda med dem för att dem inte är så tjocka.

Jag vet ju inte något om dem har två paddarna men jag undrar om ni vet något om dem och vilka paddar ni tycker är bäst, kanske tycker ni några andra paddar är bättre än vad dem här är som är på bild.
Skriv gärna en kommentar vilka paddar du tycker är bäst.

/Holmqvist

Vinrött

Jag funderar på att införskaffa mig en vinröd outfit.
Jag älskar vinrött, det är nog min favorit färg efter rosa såklart! (:
Det är många hästar som passar även i vinrött, både fuxar, bruna, isabelle färgade osv, osv passar i vinrött faktiskt enligt mig! (:
Frågan är bara vad ska jag ha för schabrak?


+ Vinröda lindor

Jag tycker den som är till vänster ser väldigt smutsig ut, men jag tycker loggan är ganska udda ändå, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den men jag tycker ändå om den som är till höger, dock tror jag inte att färgen på passopoalen passar Sunny så värst bra, den är liksom typ samma färg som henne haha, men det kanske inte gör något eller?

Från framridningen på min första dressyr tävling! Synd dock att schabraket hade åkt bak lite :/ Menmen, vi kan ju nöja oss med att hon hade fina steg här? :D

/Holmqvist

Välkommen till våran ny startade blogg

Ja som det står på rubriken så har ni kommit till Hanna och Jessica's ny startade blogg.
Denna blogg kommer handla om vardag, ridning, foto, eventuellt sång på Hannas sida.

Vilka är vi då?
- Jo, vi är två tjejer födda 96 som bor mitt i Stockholm och det bästa vi vet är ju självklart Hästar! Två helt galna hästintresserade tjejer som både tränar och ibland även tävlar Dressyr och Hoppning dock bara dressyr på Hannas sida, men det har faktiskt hänt att jag har tävlat dressyr faktiskt! Vilket ni kanske ser på headern, det är en bild från en dressyrtävling, men jag älskar bilden.

Dock har vi inte egna hästar men vi rider på en Ridskola vid namnet Gladö Ridsällskap (GRS). Ridskolan är väldigt trevlig, jag känner inge ångest av vad någon kanske tycker eller tänker om mig, jag helt enkelt trivs där faktiskt, och jag tror Hanna också gör det. Jag tycker man faktiskt inte ska rida kvar på den ridskolan om man känner att det är jobbigt att åka dit. Då tycker jag faktiskt att man ska byta eller säga till någon personal.

Det är ju också klart vi har några favorit ponnysar och hästar på ridskolan också
Hanna har sin favorit ponny som heter Misty, en New Forest c-ponny på 10 år.
Sedan har vi min favorit som heter DJ Sunny Girl som är en liten korsningponny (Welsh-Connemara) på 10 år hon med. Även hon är en c-ponny men än väldigt liten, man kan nästan tro att hon är en b-ponny.

Om det är något mer ni vill veta om oss, eller bara just om mig eller Hanna så är det bara att skriva en kommentar så svarar vi på frågorna på bloggen!
Misty är älskad!

/Holmqvist & Nilsson